Subject:*
Name/Email:*
Message Icon:*
Message:*
url email imgsrc image php hide code quote
SAMPLE
alignleft aligncenter alignright bold italic underline linethrough   


 [more...]
Options:*
 

 

 
View requirements*
Reply No requirement
Confirmation Code*
  The code is case-insensitive  Click the image for a new code. | Maximum attempts: 8
     
Re: iForum quick reply not working on new site

by skenow on 2017/12/23 16:09:36

<p>I reactivated quick reply to test the theme - even when using iTheme, I got a prompt to add text</p>
Re: iForum quick reply not working on new site

by fiammybe on 2017/10/18 23:07:49

<p>It might be related to the theme, but I'm not entirely sure. Looking into this today. </p>
Re: iForum quick reply not working on new site

by skenow on 2017/10/18 18:18:08

<p>I've turned off quick reply until we can debug and get it working.</p>

<p>Thanks for your patience!</p>
Re: iForum quick reply not working on new site

by skenow on 2017/10/14 14:40:32

<p>I'm responding here using the quick reply - Toggle Editor and use the DHTML editor instead of TinyMCE. I switched to CKEditor in Preferences and the problem exists with that editor,too.</p>

iForum quick reply not working on new site

by fiammybe on 2017/10/11 6:29:07

<p>Hi, just wanting to let you know that I noticed that currently it is impossible to enter a quick reply in the forums. At least, I tried it with Chrome and all I get is each time a pop-up asking me to enter text. The text is in the textbox, I assume it's a javascript issue.</p>
<p>Feel free to add posts in this forum if you encounter things that don't work or that need improvement.</p>